М’ясний рулет
Приготування м’ясного рулету не забере багато сил і часу, зате захват від такої страви буде незабутнім. Особливо, якщо подати його до святкового столу…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. В’ялену журавлину промиваємо теплою водою, заливаємо бренді і залишаємо настоюватися на півгодини.
2. М’ясо розкладаємо на обробну дошку, по центру уздовж волокон робимо надріз, не доходячи до краю 0,5 см. Розкриваємо м’ясо як книгу, роблячи поперечні надрізи в потовщених місцях. М’ясо натираємо сумішшю з натуральної морської солі ТМ «Salute di Mare» і чорного меленого перцю. Всередину укладаємо листя чебрецю.
3. Журавлину з бренді збиваємо блендером до стану пюре і заливаємо його в наш свинний рулет. М’ясо згортаємо і обв’язуємо кулінарною ниткою. Зверху натираємо сіллю і перцем, скроплюємо оливковою олією.
4. Випікаємо м’ясний рулет в розігрітій до 180 С духовці близько 1 години, періодично поливаючи його соком, що виділяється.
Смачного!