Запечена сьомга з лимоном
Запечена сьомга з лимоном — це легкий рецепт смачних шматочків сьомги з лимоном і каперсами, запечених у фользі.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Лимон розрізаємо на 2 половинки. З однієї видавлюємо лимонний сік, іншу нарізаємо кружечками.
2. Стейки сьомги скроплюємо отриманим лимонним соком і посипаємо натуральною морською сіллю ТМ «Salute di Mare».
3. Форму для випічки застеляємо фольгою, на неї викладаємо кружечки лимона, розмарин і стейки. Зверху скроплюємо оливковою олією і щільно загортаємо фольгу.
4. Випікаємо сьомгу в духовці 20-30 хвилин при температурі 180 С. Перед подачею до столу рибні стейки прикрашаємо каперсами.
Смачного!