Запечена свинина
Правильно запекти м’ясо у фользі потрібно постаратися. Інакше можна засмутитися результатом зусиль. Які є секрети випікання смачної й ніжної свинини в духовці — читайте далі…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Свинину промиваємо під проточною водою і обсушуємо паперовим рушником від зайвої вологи.
2. У м’ясі робимо досить глибокі надрізи через кожні 5-7 см і закладаємо в них по зубчику часнику.
3. У ступку засипаємо натуральну морську сіль ТМ «Salute di Mare», чорний перець і сушені трави. Товчемо суміш до отримання однорідної суміші і натираємо нею свинину. Залишаємо м’ясо при кімнатній температурі на 40-60 хвилин.
4. М’ясо дуже щільно загортаємо в фольгу і відправляємо в розігріту до 170 С духовку на 2 години. Для отримання рум’яної скоринки за 15 хвилин до кінця приготування фольгу необхідно зняти.
Смачного!